Samarbeidspartnere

Når man bygger biler, kommer alle delene fra ulike underleverandører. Bremsene kommer fra en produsent, eksosanlegget fra en annen, lys og lykter fra en tredje, støtdemperne fra en fjerde. Bilfabrikken lager karosseriet og alle delene som produseres rundt om kring i verden monteres sammen, settes på karosseriet og plutselig er en ny bil ferdig for salg.

Fredrikstad Bilservice, gjennom vår samarbeidspartner AS Sørensen og Balchen/BilXtra, har de samme delene for ettermarkedsalg. Den eneste forskjellen er emballasjen/esken de er pakket i. At kvaliteten er minst like god som originalen regulerer EU direktivene som er satt. Vi leverer kun deler med MQ (matching quality) standard og det vil si i EU termer på norsk: Like god kvalitet eller bedre!

Derfor kan vi love at alle eventuelle garantier på din bil også gjelder når du har fått utført service eller reparert bilen din hos et BilXtra verksted.

BilXtra Verkstedkjeden har også tilknyttet seg en rekke andre samarbeidspartnere på produkter, systemer og tjenester som AS Sørensen og Balchen ikke lagerfører.

Vi mener vi har bransjens beste administrasjons system for frie verksteder, dette systemet tar for seg alle mulige dataløsninger for et verksted.

Vi har avtaler på verktøy og utrustning til verkstedet, leverandør av møbler til kundemottak, diagnose og feilsøkningsverktøy, avfallshåndtering, dekk og felg, arbeidstøy, trykksaker, bilglass, Viking redning, tilsetningsstoffer og oljer. Ja alt er på plass for god verksteddrift og dette skal komme deg til gode som kunde hos et BilXtra verksted